קרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

24/03/2013 | 08:10 | מאת: דידי4

שלום רב, בני בן 19 מועמד לטיפול קרוסלינקינג בעין שמאל. מתלבטים היכן לבצע את הטיפול. מבקשת מאוד חוו"ד והמלצות של מי שכבר עבר את הטיפול, איזה רופא, החלמה, כאבים וכו'... מאוד מוטרדת. בתודה!

דודי שלום רב, במסגרת המומחיות שלי במחלות הקרנית וניתוחי הקרנית, כולל הקרטוקונוס, צברתי ניסיון רב בטיפול הביולוגי הנקרא קרוסלינקינג. באם את מעוניינת בייעוץ לגבי בנך בן ה 19, אוכל לבדוק אותו במכון עיניים לאחר קביעת תור לייעוץ דרך *3122 (מרכז עזריאלי תל אביב). בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום קרטוקונוס