ניתוח טבעות וקרוסלינקינג

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

28/02/2013 | 11:45 | מאת: רינת

אנחנו מועמדים לקרוסלינקינג לנער בן 14. ראיתי לאחרונה מידע על ניתוח טבעות לפני הקרוסלינקינג. לא נאמר לנו דבר על כך מפי הרופא המנתח.האם בכל מקרה כדאי לעשות ניתוח טבעות לפני קרוסלינקינג? האם מכירים את שיטת החימום להשטחת הקרנית במקום קרוס לינקינג?

רינת שלום רב, אכן מומלץ לנסות לבצע השתלת טבעות בקרנית לפני טיפול הקרוס לינקינג, היות והטבעות מיישרות באופן חלקי את פני הקרנית העקומה ואח"כ טיפול הקרוס לינקינג מייצב את תוצאת הטבעות. כדי להשתיל הטבעות יש לעבור בדיקת התאמה להשתלת טבעות. במידה והינכם מעוניינים בייעוץ, ניתן לקבוע אצלי תור בטלפון מס' 3122* למרפאתי בתל אביב, מגדלי עזריאלי. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום קרטוקונוס