תחושת גוף זר בעין בהתעוררות

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

24/11/2020 | 18:11 | מאת: אביתר

שלום, עברתי ניתוח אצל ד"ר לוינגר לפני כשנה. לפני מספר שבועות התחלתי לחוש לאחר עצימת עיניים ממושכת, בעת פתיחת העיניים ומספר דקות לאחר מכין כאילו יש גוף זר בעין (בבדיקות שעשיתי לא מצאתי בעין דבר). התחושה נעלמת וחוזרת לסירוגין בתדירות גבוהה. קראתי שהדבר עלול לנבוע מהניתוח שעברתי. 1. האם נכון הדבר שזה קשור לניתוח? 2. האם עלי להגיע לבדיקה? אם כן - באיזו דחיפות? (ניסיתי לקבוע תור לבדיקה אך יש תורים פנויים דיי רחוקים). האם יש משהו שבאפשרותי לעשות לבד כדי לטפל בבעיה?

התאור יכול להתאים ליובש בעיניים, יש לנסות טיפול בתחליפי דמעות שניתן לרכוש ללא מרשם. במידה ואין שפור, יש לגשת לבדיקת רופא עיניים.

מנהלי פורום קרטוקונוס