תוצאות מיפוי קרנית

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

17/12/2012 | 13:24 | מאת: שרה

שלום רב אני בת 61 סובלת מקרטקטנוס מספר שנים כבר עשיתי מספר מיפויי קרנית לאחרונה לפני שבועיים. אודה לכם באם תוכלו להסביר לי מה משמעות תוצאות הבדיקה. בעין שמאל קמירות ממוצעת מקסימלית של הקרנית 49.31 D אסטיגמציה של הקרנית 3.4 D קמירות מקסימלית ממוצעת מקסימלית של הקרנית 54.28D אסטיגמציה של הקרנית 6.89D האם אפשר לדעת מה מצב העינים עם הנתונים שציינתי האמת שלאחרונה הראייה של נחלשה למרות שמצויין שאין שינויים משמעותיים מבדיקה קודמת בעין ימין. בעין שמאל תתכן בעיה אך יכול להיות שהיא בעיה טכנית של מיפוי לא מדוייק באזור הבזאלי התחתון ובמידה וימצאו בבדיקה קלינית שינוייםאז מומלץ על בדיקה חוזרת.אודה מאוד באם אוכל לקבל פירוש כלשהו לכל הממצאים עד שאראה את רופא העיניים שעלי לחכות לו זמן רב תודה מראש שרה

שרה שלום רב, ממצאי המיפוי של הקרנית מעידים על מצב מתקדם של מחלת הקרטוקונוס עם צילינדר גבוה יחסית, ובעין ימין מצב בינוני עם צילינדר בינוני. במידה ואינך מסתדרת עם משקפיים בחיי היומיום, אני ממליץ על ניסיון התאמת עדשות מגע קשות מיוחדות לקרטוקונוס. במידה והינך מעוניינת ביעוץ שלי, נא ליצור קשר עם משרדי בטלפון 052-3878789 או 03-5222982. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

20/12/2012 | 14:49 | מאת: שרה

פרופסור קרמר הנכבד שלון אני מאוד מודה לך על תשובתך. שרה

מנהלי פורום קרטוקונוס