אלרגיה

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

10/12/2012 | 07:51 | מאת: ברוך

רציתי לשאול אם ניתן להשתמש עם טיפות לאלרגיה כרומופטיק עם אחד מהטיפות נגד יובש כגון גניטל או רפרש מכוון שאני מרגיש יובש. 1. ואם לא כמה זמן צריך לחכות מהטיפה האחרונה שהזלפתי לעיני ? 2.איזה מהטיפות נגד יובש יותר מומלצות 3.בחיים לא סבלתי מיובש בעיניים האם זה כנראה כתוצאה מהאלרגיה וכשהיא תחלוף סיכויים גבוהים שגם היובש יחלוף ויחזור למצבו הרגיל.?

12/12/2012 | 11:27 | מאת: ד"ר הניה ליכטר

ברוך שלום רב, 1. ניתן להשתמש בשילוב של טיפות אנטי אלרגיה ליובש. כדאי לחכות בין טיפה לטיפה לפחות 3-4 דקות כדי לא לשטוף את הטיפות הקודמות. 2. טיפות שאני מעדיפה הן ה- HYLOCOMOD שטובות לחצי שנה, TEARS NATURAL FREE באמפולות שנוחות לשימוש. גם הג'נטיל טובות. יש בשוק מאות סוגים של תחליפי דמעות וניתן לשנות מדי פעם, אפילו לבקש מהרוקח דמעות מלאכותיות ללא חומר משמר ולקנות כל פעם טיפות שונות. בברכה, ד"ר ליכטר

מנהלי פורום קרטוקונוס