עין עצלה וקורטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

28/07/2019 | 15:44 | מאת: אביבה

שלום רב אני סובלת מקורטוקונוס בשתי העיניים כאשר עין שמאל הראות בה אפסית כמו עיוורון והיא גם עין עצלה. עברתי בה ניתוח להשתלת קרנית לפני שנה ואין שיפור בראיה הראיה עדיין אפסית הסירו לי גם 3 תפרים. האם ניתוח להשתלת קרנית מחזיר ראיה לעין עצלה ועם קורטוקונוס? מתי אראה שיפור בראיה?

אם היתה עין עצלה אז הראיה לעולם לא תהיה מלאה. בכבור רב ד״ר מיכאל היימס

29/07/2019 | 22:05 | מאת: אביבה

אבל האם יהיה הטבה ושיפור בראיה?

יש סיכוי להטבה.

30/07/2019 | 18:16 | מאת: אביבה

שאלה נוספת ד"ר אם יש סבירות להטבה כבר עבר שנה מהניתוח מתי אראה הטבה?

אם אין שיפור בכלל לאחר שנה, אז הסיכוי קטן יותר. בכבוד רב ד"ר מיכאל היימס

מנהלי פורום קרטוקונוס