קורטוקונוס וירידה חדה בעין

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

04/04/2019 | 20:28 | מאת: אביב

שלום רב אני סובלת מקורטוקונוס בשתי העינים כאשר בעין שמאל אנני רואה כלום ראיה אפס עשיתי בה ניתוח להשתלת קרנית ולא חל שום שיפור בראיה. בעין ימין עשיתי ניתוח קרוס גם בעין זו חלה גם התדרדרות חמורה בראיה אנני רואה אפילו תרגום של הטלויזיה ממטר. בעין שמאל העין עם ההשתלת קרנית אמורים להסיר תפרים האם פעולה זו משפרת את הראיה. האם יש סיכוי שהראיה תחזור באופן ספונטני לבד. איך מטפלים בכך? האם יש ניתוחים שמחזירים את הראיה איך ניתן להחזיר את הראיה

לאחר הסרת תפרים יש סיכוי לשיפור בראיה. יש צורך במעקב של רופא עיניים מטפל.

מנהלי פורום קרטוקונוס