שיפור הראיה בעקבות ניתוח הטבעות

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

09/10/2018 | 23:34 | מאת: טל ריץ'

שלום רב, אפרט בקצרה את תהליך הבידוק שעברתי. ראשית נבדקתי להתאמה לניתוח לייזר לפני שלוש שנים, נמצאתי מאובחן בקרוטוקונוס. מכיוון שהייתי בן 18 ולפני גיוס החלטתי לנסות שוב שאהיה לאחר גיל 21. בבדיקה השניה לא אובחן שינוי במצב הקרנית כלל. הוצעו לי שתי אפשרויות: - קרוס לינקינג בלבד כמרפא למחלה. -טבעות ולאחר מכן קרוס לינקינג. השאלה שלי היא כזאת, האם השתלת הטבעות באמת תעזור לי בבעית חדות הראיה? בהתחשב בכך שהמספר שלי הוא 1.5 בלי צילינדר, ושאיני מתקשה לשים עדשות במצב הנוכחי. האם נמצאו אנשים שנותחו בעבר בהשתלת טבעות וקושי הראיה שלהם נעלם כמעט לגמרי?

טבעות יכולות להביא לשיפור בראיה אך לא בהכרח פטור ממשקפיים. אם הראיה טובה ואין בעיה עם העדשות אז אפשר להמשיך

מנהלי פורום קרטוקונוס