CS+Lasek

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

11/07/2012 | 16:40 | מאת: חזי

שלום רב, אתמול עברתי CS+LASEK (לטיפול באטקטזיה) בעיניים בירושלים בעין ימין יקירhhולמרות שבטופס לאחר טיפול מצוין 1000מג ד"ר אייזמן אמר שאין צורך בוויטמין C משום שפוגע בתהליך ה-CS. קראתי שב-CS אכן לא מומלץ וויטמין C אך בכל הכתבות שראיתי על CS+PRK/LASEK מצוין וויטמין C (ובפרט בפרוטוקול אתונה). האם ישנם מאמרים/מחקרים שאומרים שיש לוותר על וויטמין C בשילוב של CS+LASEK? זה מטריד אותי והביקורת הבאה היא רק ביום שני להסרת הטבת הטיפולית. בברכה, חזי

חזי שלום, קיימים חילוקי דעות באשר לכך, ואכן פרוטוקול אתונה ממליץ על השימוש בויטמין C. ד"ר אייזנמן מתמצא מצוין בתחום פעילות זה ולכן אם טען בפניך שאין צורך בויטמין, אתה בהחט יכול לסמוך על שיקול דעתו. בברכה, ד"ר עמי הירש

12/07/2012 | 11:01 | מאת: חזי

תודה רבה

מנהלי פורום קרטוקונוס