תוצאות בדיקת עיניים

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

30/05/2012 | 10:31 | מאת: עמראן פאעור

שלום,אפשר לקבל הסבר על בדיקת עיניים Flash+pattern vep ,לבת שלי בת 14 עשתה בדיקת ERG והמליצו במכון לעוד בדיקה ,יש לה קושי רב לראות בעין ימין ובבדיקת עיניים רגילה שעשתה וזה היה לפני בדיקת המכון,היא פשוט לא מצליחה לראות כלום בעין ימין ושום צילנדר לא עזר לה ,אני מאוד מודאג מזה ואני מבקש חוות דעת רפואית בעניין . בברכה-עמראן

עמראן שלום רב, בדיקת VEP מסוג PATTERN ו- FLASH היא בדיקה של הולכת הגירוי העצבי דרך עצבי הראייה ומסילות הראייה עד למוח הראייה. בדיקה זו תעיד על תפקוד עצבי הראייה של הבת שלך. בדיקת ה- ERG תעיד על תפקוד הרשתית. יש לאסוף את כל הממצאים של ה VEP וה- ERG ואז לאתר את מקום הפגיעה במערכת הראייה. יש לקחת בחשבון גם בעיה של עין עצלה אם אין כל ממצא אורגני. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום קרטוקונוס