קרוטוקונוס. משקפיים או עדשות???

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

29/11/2017 | 13:26 | מאת: שרון

שלום רב, ברצוני לקבל תשובה רפואית מה הכי טוב לקרטוקונוס. האם מי שסובל מקרטוקונוס יכול להרכיב משקפיים באופן קבוע ולשים עדשות ראייה לסרוגין רק ב (אירועים וכו..) ? האם עדשות רכות אפשריות או חייב קשות. ? האם בכלל עדיף כל היום להרכיב עדשות ומשקפיים אסור.? פשוט כל רופא אומר משהו אחר. אשמח למענה תודה...

בקרטוקונוס קל ניתן להתאים משקפיים. במקרים מתקדמים יותר יש צורך בעדשות מגע בכדי להגיע לראיה טובה. אז מומלץ להרכיב מה שנוח ומאפשר ראיה מספקת. אם מרגישים נוח עם משקפיים אז אין בעיה ואפשר את העדשות בארועים מיוחדים. כך גם לסוג העדשות. מומלץ שיהיה נוח ויביא לראיה מספקת. בכבוד רב. ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום קרטוקונוס