עדשות מגע סמי סקלרליות קשות

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

02/05/2012 | 12:24 | מאת: עפר

שלום אני בן 47 ויש לי קרטוקונוס מתקדם. ניסיתי עדשות קשות ולא הסתגלתי. עדשות רכות בכלל לא באות בחשבון. ניסיתי עדשות היברידיות שאמנם נוחות מקשות אבל לא נותנות לי ראיה מספקת וכן יש לי הפרעות כגון נפיצות של האור וצל. ניסיתי עדשות סקלרליות רגילות אך קשה להסתדר איתם בגלל הגודל. בדקתי עם האופטומטריסט לגבי סמי סקלרליות והוא אומר שהפסיקו לייבא אותם לארץ. האם זה נכון? תודה

שלום רב, - ככל שידוע לי אכן הופסק הייבוא שלהן לישראל. - באם מצב הקרטוקונוס שלך יציב, הנך יכול להתעניין בהשתלת עדשות תוך עיניות. בברכה, ד"ר הירש עמי

03/05/2012 | 16:00 | מאת: עפר

לא ידעתי שזה אפשרי בקרטוקונוס מתקדם כשלי. מה שעדיין לא ניסיתי ז פיגיבק.

מנהלי פורום קרטוקונוס