הפרעת ראיה וחשד לפפילאדמה בעין שמאל

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

06/04/2012 | 05:09 | מאת: סיגל

שלום רב בעלי הרגיש בשלושה הימים האחרונים צלליות בעין שהוא קם בבוקר ובלילה בעיקר היינו בתל השומר לאחר אפנייה מרופא עניים ושם אמרו לנו שיש וריד סתום עם בצקת בעין שאני צריך לחזור יום ראשון לבדיקות צילום העין ולבדוק שאין בצקת בעין השמח לקבל את חוות דעתחם כי לא ברור לי עם אני הולך לאבד את ראייתי בעיין תודה וחג שמח

08/04/2012 | 22:17 | מאת: ד"ר אסף קרץ

שלום רב, חסימת וריד ברשתית עם בצקת במרכז הראיה יכולה לגרום לפגיעה בראיה בחומרות שונות. הכל תלוי בממצאי הבדיקות. לפי ממצאי הצילום יסבירו לכם את האפשרויות: מעקב בלבד, הזרקות של תרופות לעין או לייזר. בברכת בריאות שלמה, ד"ר אסף קרץ [email protected]

מנהלי פורום קרטוקונוס