התקף לב

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

14/09/2016 | 23:41 | מאת: עירד

שלום לכולם. אני חולה במיאסטניה כבר 6 שנים עברתי הסרת תימוס והקרנות .אני היום בן 52 ליפני 3 שבועות עברתי התקף לב וצינטור. האם יש שייכות למיאסטניה ? והאם כדאי לי לנסות להגדיל אחוזים בביטוח לאומי. כרגע עים 65% יציבים .

שלום עירד, מיאסטניה היא מחלה אוטואימונית שגורמת לחולשת שרירים. להתקף לב אין קשר למיאסטניה. בבטוח לאומי אין אפשרות "להוסיף" מחלות בכדי להגדיל את אחוזי הנכות. אם מגישים בקשה לוועדה עם מחלה נוספת . . . . הכול נמחק והדיון מתחיל מההתחלה על כל המחלות, מכאן שיש אפשרות לצאת עם אחוזי נכות נמוכים מאלה שנכנסו איתם.

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס