ככל הנראה מאובחן חדש במיאסטניה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

27/10/2015 | 19:55 | מאת: קובי

פטוזיס מזה כחצי שנה שהתגלה לגמרי במקרה בצבא. ככל הנראה אנטי בודיס לACH R שלילי.באשפוז הופק פטוזיס לאחר מאמץ ונמצא שריד בתימוס בCT חזה שנכון לעכשיו לא נראה שצריך לנתח. מחכה לאנטי MUSK. פטוזיס נעלם עם מסטינון 30 מג X 3 ביום. האם MG יכולה לפגוע בעבודה ביום יום? גם אם מדובר בעבודה מאומצת? האם אוכל לעבוד במקצועות הרפואה כמאובחן במחלה? (אני פארמדיק)

שלום קובי, מיאסטניה היא מחלה לא יציבה שמשתנה מדי פעם כך שאין תשובה של שחור ולבן. כל חולה מיאסטניה חייב ללמוד את גופו ולחיות ביום יום לפי מה שהמחלה מאפשרת לו. עבודה מאומצת אינה מומלצת לחולה מיאסטניה . אתה בהחלט יכול לעבוד במקצועות הרפואה ,רק תלוי מה נדרש ממך לעשות והאם תוכל להתחייב שתוכל לבצע את מה שנדרש לאורך זמן. אני מעוניין לצרף אותך לקבוצת חולי המיאסטניה באינטרנט , שם אוכל לספק לך חומר אינפורמטיבי חשוב כיצד לחיות עם המחלה. שלח לי מייל לכתובת [email protected]

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס