פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

03/12/2014 | 23:59 | מאת: אייל

שלום משה, הינני בן 51,אובחנתי כחולה מיאסטניה לפני כחודש,ובעקבות ראיה כפולה,מטופל במסטינון 5 כדורים ביום,מאחר ואני סוכרתי שוקלים התחלת טיפול ב-IVIG (זריקה אחת לחודש) מה דעתך על כך? בבקשה, זקוק לחיזוק. כמו כן, מה הפעילות הגופנית המומלצת לחולי מיאסטניה? האם ישנן הגבלות כלשהן? ואיך אפשר לחיות חיים איכותיים עם המחלה החדשה? מודה לך על יוזמת הפורום,מרגיש נורא וזקוק לחיזוקים, תודה.

שלום אייל, ראשית: שני תיקונים באינפורמציה שבידך. 1. טיפול ב IVIG אינו זריקה. זה עירוי של פלזמה של תורמים שעורך (כול טיפול) 5-6 שעות והטיפול הראשוני מצריך 5 טיפולים עוקבים בהפרש של יום אחד מהשני. לאחר מכן ניתן לקבל טיפול בודד כול מספר שבועות (בהתאם לחומרת המחלה). 2.הפורום שאתה נמצא בו כרגע הוא פורום ישן שקיים מספר שנים וחולי המיאסטניה שהשתמשו בו עברו לפורום סודי/סגור שנמצא בפייסבוק שהוא פורום שרק חולי מיאסטניה מאובחנים (או בני משפחה שעוזרים להם) מסוגלים לראותו ולהיכנס אליו וזאת לאחר שאני מצרף אותם לאחר בקשת חברות ממני בפייסבוק. אם אתה מעוניין להצטרף ל"קבוצת התמיכה MG באינטרנט" ולהכיר ולשוחח עם חולי המיאסטניה בארץ שלח לי מייל ל- [email protected] ותקבל את כול התשובות לשאלותייך על ניהול חי היום יום כחולה מיאסטניה.

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס