שילוב תרופות עם מסטינון

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

27/10/2010 | 21:00 | מאת: יעקוב

אבי בן 84 סובל מדמנציה ודכאונות .לאחרונה אושפז ואובחן כמעט סופית (מצפים לתוצאות בדיקות דם מקיפות) כחולה מיאסטניה גרביס.התרופות הקבועות שנוטל viepax miro amlow glukomin האם קיימת בעיה בשילוב של התרופות הנ"ל עם מסטינון, פרידוסטיגמין

שלום יעקוב, איני רופא ולכן איני עונה על שאלות מהסוג הזה שזה תפקידו של הרופא לתת עצות בנושא תרופות. אם וכאשר אביך יאובחן במיאסטניה, צור איתי קשר ואשלח לך רשימת "תרופות אסורות" למיאסטניה שהן תרופות שעלולות להחמיר את המחלה ורופא צריך להחליפן בתרופות חלופיות.

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס