טיפות לטיפול בדלקת עיניים

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

16/08/2018 | 17:59 | מאת: אנונימי

שלום משה, נראה כי יש לי דלקת עיניים, הן אדומות, מגרדות ויוצאות הפרשות. בעבר הייתי משתמש בטיפות אנטיביוטיות שנקראות דתאמיצין. בתחילת השנה אובחנה אצלי מיאסטניה גרביס, מה שאומר שיש רשימה ארוכה של תרופות, ובמיוחד אנטיביוטיקות שאסור לי לקחת. דוגמא טובה היא דתאמיצין אשר מכילים נאומיצין. השאלה שלי היא כזאת, באיזה טיפות אפשר להשתמש לטיפול בדלקת, אשר מרכיביהם אינן נמצאים ברשימת התרופות האסורות במיאסטניה גרביס? סינטומיצין לא כל כך עזר לי. תודה

מצטער, איני מתעסק עם אנשים אנונימיים, אני מתעסק עם חולים שמעוניינים ללמוד על מיאסטניה , אם אתה לא מעוניין להזדהות באתר שלח לי מייל (כתובת הדוא"ל באתר)

17/08/2018 | 11:28 | מאת: אריאל

אם זה כל כך קריטי, אז שמי אריאל בן 30 מאזור הצפון. מאובחן במיאסטניה גרביס מזה שנה, אסימפטומטי, חוץ מהמקרה של ההבחנה שבו הופיע צניחת עפעף. גם מקרה זה חלף מעצמו, ולא השתמשתי מעולם בתרופות הקשורות למחלה. אשמח מאוד לתשובה עניינית בנושא ששאלתי. שוב תודה.

שלום אריאל, איני רופא. . . ובטח לא רופא עיניים, כך שאיני יכול להציע לך תרופה לעיניים. בנושא "תרופות אסורות למיאסטניה" . . . אם תשלח לי את כתובת הדוא"ל שלך אשלח לך את רשימת "התרופות האסורות למיאסטניה" אותם תציג בפני רופא העיניים שידע מה לא לתת לך.

18/08/2018 | 19:40 | מאת: אריאל

תשובה כזאת היית יכול לתת לי גם מבלי לגרום לי להזדהות. תודה

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס