החמרה במחלה, מתחיל אימוראן, האם טיפול בתדרים יעזור?

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

08/12/2017 | 13:50 | מאת: מירי

היי, אח שלי בן 23 ואובחן במ.ג. לפני בערך שנתיים. כרתו לו את התימוס ומאז הוא מקבל מסטינון. יש לציין כי המחלה אצלו התבטאה בשני העפעפיים ושרירי הגפיים. לפני תקופה התחיל להתלונן על החמרה בחולשה ועייפות וגם התדרדרות במצב הראייה. שבוע שעבר עשה בדיקת EMG והנוירולוג אמר לנו שיש החמרה בסימפטומים של המחלה והוא יעביר אותו לתרופה יותר חזקה שנקראת אימוראן אבל יש לה תופעות לוואי ואחת מהן הופעת סרטן עור אחרי מספר שנים. רציתי לדעת יותר על התרופה אימוראן - מה האחוזים שהדבר יקרה? האם יש תרופה אחרת עדיפה? האם אפשר לקבל אותה בשילובים שונים שאולי יעזרו בצור הטובה יותר? כמו כן, שמעתי על טיפול טבעי - טיפול בתדרים והבנתי שזה אולי יכול לעזור בהקלה על הסימפטומים. אשמח לעזרה

שלום מירי, ראשית הייתי ממליץ לך להחליף נוירולוג לאחד שיותר מנוסה בטיפול בחולי מיאסטניה. אימורן היא תרופה שרבים מחולי המיאסטניה משתמשים בה ללא חשש מיוחד לחלות בסרטן שום טיפול טבעי אינו מסוגל לטפל במיאסטניה מסטינון היא תרופה שאינה מטפלת במחלה . . . . . אלא רק מסוגלת לשפר סימפטומים אם את מעוניינת העזרתי צרי איתי קשר במייל (כתובת הדוא"ל שלי נמצאת באתר) או בטלפון 09-7727060 עדיף שאחיך החולה ישוחח איתי

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס