מיאסטניה גרביס "לכל החיים"

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

03/04/2017 | 14:14 | מאת: חנין חליליה

שלום קוראים לי חנין חליליה מזימר ..בת 28 אם של 4 ילדים ..עקרת בית . הייתי מאושפזת במחלקה הנרולוגית בבלינסון 9 ימים..השתחררתי לפני 4 ימים האבחנה היתה "myasthenia gravis" במהלך האישפוז עשית לי מבחן טנסילון חיובי אחרכך הוחלט טיפול במיסטינון 60 מ"ג..אבל למרות טיפול במיסטינון עדיין חולשה בגפיים ובעיקר היד השמואל אני לא יכולה להרים אותה "בקושי" וכפל ראיה בעיין שמואל..וגם הוחלט ביום השחרור להתחיל טיפול בפרדנזון במינון 20 מ"ג ליום. אבל אני עוד מרגישה התעייפות וחולשה בגוף..ואי יציבות בהליכה.

שילחי לי מייל [email protected] או צרי קשר טלפוני 09-7727060

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס