ממצאי CT

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

05/07/2009 | 13:36 | מאת: יהושע

שלום רב! הנני כבן 47 פלוס,בגיל 12 עברתי דלקת פרקים,מאז הנני סובל מכאבי גב. ב-22/03/2007,עברתי בדיקת CT ,ואבקש את התייחסותכם,והבחנתכם,על כאבי התופת שלי. ממצאי בדיקת CT של עמוד השדרה הצווארי מהמעבר הקרניו-צרביקלי ועד D1: בגובה C5-6:בלט אנולוס לוחץ על חוט השדרה.(בשאר הגבהים אין לחץ על חוט השדרה או על שורשי העצבים) ממצאי בדיקת CT של עמוד השדרה המותני בגבהים L1-S1: ליזיס ימני של L5 ללא ליסטזיס(בשאר הגבהים הסריקה תקינה)

בלט דיסק בצוואר יכול לגרום לכאבי צוואר, יהיה צורך בבדיקה נוירולוגית. לגבי גב תחתון אם אין הקרנה לישבן או לגפיים תחתונות, אזי טיפול שמרני הכולל שמירה על משקל גוף תקין והתעמלות בבריכה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק