בלטי דיסק מרובים והצרות התעלה ב2 מקומות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

04/06/2014 | 07:26 | מאת: בנצי

בן 55 עם כאבי גב ,הרדמות בכפות הרגלים ,כף יד ימין וכאבי צוואר. בתוצאות MRI :אין עדות לתמט או תזוזה מודגמים שינויים ניווניים המלווים סקוליוזיס קמורה לשמאל .התעלה הספינלית מוצרת ,מודגם יישור של הלרדוזיס מותני. גובה L1 L2 ובגובה L2 L3 מודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדוראלי. גובה L3 L4 מודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדוראלי, הפסטים מעובים והתעלה מוצרת מאוד . גובהL4 L5 מודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדוראלי ועל השורש משמאל, התעלה מוצרת מאוד . גובה L5 S1 מודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדוראלי . האם ניתוח אנדוסקופי כמו שאתה מבצע יכול לעזור גם לי? אודה מאוד לתשובתך .

אני מאמין שכן, בוודאות אוכל לאמר רק אחרי שאראה את ה MRI בעצמי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק