מאיפה זה נובע?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

25/04/2013 | 12:11 | מאת: דני

שלום, אני בן 33 לפני כחמישה חודשים התחלתי לחוש תחושות שלא הרגשתי בעבר, בעיקר נימול בכף היד וברגל וחולשה ועיפות כללית, הרופאה הראשונה שהלכתי ביקשה שאעשה בדיקות לבירור האם מדובר בטרשת נפוצה (היה לי גם טשטוש ראיה קל שחלף וכן נימול בחצי לשון צד ימין שנמשך). לאחר מספר בדיקות הרופאים לא רואים הוכחה משמעותית למחלה ואני נותרתי בין הכיסאות. השאלה שלי היא: מבין הבדיקות שביצעתי הייתה בדיקת EMG ידיים שהתשובה הייתה: 'רדיקולופטיה צווארית בגובה C67 דו צדדית בולטת יותר מימין' וגם EMG רגליים והתשובה הייתה: 'רדיקולופטיה בגובה S1 דו צדדית' אציין שגם ב MRI צוואר נראה: 'במרווח בינחולייתי C6-C7 הודגם בלט דיסק אחורי וימני בינוני עם לחץ קל על השק הטקלי ומוצא השורש מימין'. האם יכול להיות שהתחושות נובעות בכלל מהגב והצוואר שלי?

יהיה עליי לראות את ה MRI. איני מאמין שהכל מעמוד השדרה.

26/04/2013 | 19:26 | מאת: דני

1. האם הנימול ביד וחצי לשון ימין - יכול לנבוע מהרווח בינחולייתי C6-C7 שבו הודגם בלט דיסק אחורי וימני בינוני עם לחץ קל על השק הטקלי ומוצא השורש מימין? 2. אני חושב להגיע אליך באופן פרטי למרות שאין ל מימון מהקופה שלי, האם אתה רואה צורך בלהגיע אליך על פי מה שכתבתי שאני סובל?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק