כאבי גב

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

10/04/2013 | 21:46 | מאת: לאה

שלום רב ד"ר דוידוביץ אני בת 73 סובלת מכאבי גב תחתון מזה כ 15 שנה עקב פריצות דיסק מרובות.לאחרונה מצבי החמיר בבדיקת CT חוזרת מלפני חודשיים רואים פריצת דיסק בS1 L5, L4, והצרות התעלה- הדבר גורם לי לכאבים מקרינים לרגליים חולשה וזרמים כמו חשמל באצבעות הרגליים ובעיקר כאב בלתי ניסבל המוקרן לשני צידי המותניים והבטן. בנוסף עברתי בירור מקיף בבטן כולל CT עם חומר ניגוד ללא ממצא פתולוגי. נאמר לי שהכאב נובע מהגב. עשיתי זריקות אפידורליות במרפאת כאב ללא השפעה. הוצע לי ניתוח אני מאוד חוששת בגלל הגיל... האם השיטה שלך יכולה להתאים לי? אודה לתשובה

הניתוח האנדוסקופי יעזור בעיקר לכאבי הישבנים ורגליים, פחות לכאבי הגב.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק