לא הייתי מזדרז לניתוח כל עוד יש פתרון אחר.

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

11/01/2013 | 10:26 | מאת: אוסתיאופט

כח הכובד הוא הסיבה העיקרית לכאב גב ובנוסף, כאבי גב יהיו קשורים בדרך כלל לתפקוד לא תקין בחיי היומיום שלנו. במקרים מסוימים הרמת חפצים כבדים או עבודה ממושכת במצב של גב קמור, כמו עובדי מחשב,גננות המרימות ילד, או רכיבה על אופניים ואופנוע, נהגי מוניות ורכב כבד היושבים שעות רבות, יכולים לגרום לכאב גב עליון או כאב גב תחתון ואפילו לשינויים במבנה עמוד השדרה (בלט או פריצת דיסק). לכן חשוב מאוד להקפיד על יציבה זקופה ככל האפשר ולחזק את שרירי הבטן והגב כדי לתמוך באזור זה באופן מרבי. הטוב ביותר למניעת כאבי גב , פריצת דיסק או בלט דיסק לפני כאב גב ובמיוחד אחר הופעתו , הוא מכשיר שמשחרר את הלחץ בין חוליות הגב כאשר השיטה נקראת inversion table .

יקירי אני מסכים עם חיזוק השרירים והחלק הראשון, אבל אנחנו יכולים לחיות הפוכים כל החיים? הגרביטציה היא חלק מהחיים ומספר דקות על שולחן היפוך?

12/01/2013 | 09:06 | מאת: רוני שלו

לאורך זמן, עובדתית זה עוזר. 10 -15 דקות בשימוש יומי במכשיר, ולאורך זמן הצלחתי להימנע מניתוח בשתי פריצות דיסק למרות אזהרת חברי האורטופד. ישנן גם עבודות המאוששות את הענין.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק