היצרות עמוד השדרה ופריצת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

29/11/2020 | 16:15 | מאת: חנן סלע

שלום רב אני בן 67 סובל מבעיה של היצרות הדיסק ועמוד השידרה יש לי בעיות בריאות רבות שמקשות עלי לבצע ניתוח בהרדמה מלאה כגון אימפזימה , סוכרת , לחץ דם ודום נשימה בשינה האם יש דרך אחרת לבצע ניתוח ללא הרדמה כללית

ההרדמה הכללית היום בידיים אמונות היא לא הרדמה קשה, מה שמקשה בד"כ זה אורך ההרדמה (מעל שעתיים-שלוש) והאגרסיביות של הניתוח שמהווה טראומה לגוף ומכניסה אותו למצוקה כללית. בניתוח אנדוסקופי שאורך כשעה והרדמה כללית קלה בד"כ אין בעיה גם במחלות כלליות קשות.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק