אשמח לעזרה בפיענוח הבדיקה תודה רבה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

23/09/2020 | 08:38 | מאת: נעמי

להלן תוצאות סריקה בתהודה מגנטית של עמוד שדרה גבי: הבדיקה בוצעה בטכניקת TSE, SE בשקלול T2, T1 במישור סגיטלי ואקסיאלי. פרטים קליניים: כאבי גב קורנים לרגליים. מודגם מנח תקין של החוליות הגביות. מספר מוקדים היפראינטנסים נראים מתאימים להמנגיומות. בגובה 9-T8 זיז גרמי מתבלט לשמאל עם לחץ על השק באספקט השמאלי. בגובה 10-T9 בלט דיסק קל. בגובה 12-T11 בלט דיסק היקפי, לחץ על השק. החוט תקין ללא מוקדים חריגים בתוכו

נראה כמן ממצאים קלים של בלטי דיסק יתכן והכאבים נובעים מגב תחתון.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק