אשמח להתייעצות רפואית

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

23/07/2020 | 13:24 | מאת: אלי

אני לאחר נפילה של שלט על כתף וצוואר ימין ויש לי הקרנה ליד ימין ונימול האם זה מקור הבעיה ומה הפיתרון? לאחר סיטי נמצאו בקעים בחוליות c3-7 עם היצרות התעלה עד 8 מ״מ לאחר בדיקת mri 7-C3:בלט דיסק אחורי מינימלי, משיק לחוט השדרה. 3-D2:בקע דיסק אחורי מרכזי קטן עם לחץ קל על חוט השדרה. זיזים זעירים ברצסים ספינלים. 4-D3:בקע דיסק קטן ברצס ספינלי שמאלי.

יש לבדוק את המקלעת הברכיאלית (MRI מכוון לזה)ז"א מערכת עצבית באזור בית השכי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק