הקרנה מגב תחתון לרגל ימין

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

28/06/2020 | 19:28 | מאת: קרן

לפני שלושה חודשיים החלמתי מהתקף מאוד קשה דלקת בעצב לקח לי לצאת מהמצב הזה כמעט 8 שבועות בערך ואחר נפלה עלינו הקורונה ולא עשיתי שום טיפולי פיזיותרפיה כי היינו בסגר מרץ ואפריל לא נחשב ועכשיו לצערי הרב חטפתי עוד פעם התקף מהגב לרגל סיוט אני מרותקת למיטה לא יכולה ללכת לא יכולה לדרוך על הרגל לא ישנה בלילות אני עוברת גהנום התחלתי לקחת ויטמינים לעצב שנתן לי רופא אורטופד ל-20 יום והאמת חולל לי הוטמין הזה שינוי נפסקו הכאבים חזרתי לתפקד הכול אבל עכשיו המצב שלי על הפנים אני שבורה נפשית מה שגם המטפל שלי בדק ואמר שאין דלקת כמה זמן עד שאני יחלים מהמצב הזה ?

28/06/2020 | 19:30 | מאת: קרן

אולי תוכל לייעץ לי מה עושים עם ההתקפים האלה איך מפסיקים כי אין לי חיים אני לא יכולה לעשות כלום החיים שלי נעצרים רק בגלל ההתקפים האלה

MRI ולהגיע לייעוץ.

28/06/2020 | 22:27 | מאת: קרוליין

אין לי אפשרות לצאת לאף מקום אני מרותקת למיטה בלי יכולת ללכת איך בדיוק אני יגיע לבדיקת mri ולייעוץ

תפני לעזרה ראשונה או למיון לשיכוך הכאב ואז תוכלי לצאת לבדיקה שמשהו יסיע אותך

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק