עמוד שדרה צוארי c6-c7, c7-d1

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

01/05/2020 | 11:24 | מאת: שירלי

קצת רקע: אני אחרי נפילה במדרגות לפני כשנה עם פגיעה בראש צוואר, כתף ברך וקרסול יש לי מאז כאבים חזקים בצוואר, נימול בכף היד ולעיתים ביד עצמה, סחרחורות בשינויי תנוחה וכמו כן צפצופים באזניים עברתי בעקבות הפגיעה ניתוח בכתף לפני כ 4 חודשים ועכשיו עברתי אם אר איי צווארי. אשמח להסבר לתוצאות ספציפיות שנרשמו והאם יכול להיות קשר לנפילה שלי כי לפני כן לא הורגש כאב: – C7-C6 בלט דיסק אחורי ומרכזי עם לחץ על קדמת השק הדורלי. – D1-C7 בלט דיסק דיפוזי עם מרכיב סוב ארטיקולרי דו"צ קל ובקע דיסקי אחורי ומרכזי קטן, לחץ על קדמת השק הדורלי.

השינויים המתוארים קלים ויכולים לנבוע משחיקה של הזמן ולאו דווקא מהנפילה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק