כאבים בשכמה השמאלית 8 חודשים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

06/04/2020 | 18:01 | מאת: דן

שלום רב בן 74 הצילום מסביר מצבי .לא נייד. רוב הזמן יושב .לפני 8 חודשים כאב קל בשכמה השמאלית שנהפך לקשה שלא יכולתי להתהפך בלילה . צילום סיטי מצורף -האורטופד אמר שברון, אח"כ עצב ,שזה יעבור תוך חודשיים.- עברו 8. חודשים .וממשיך להציק ביום = כמעט אין כאב , מדי פעם דקירה,עושה תירגול קל , כל יום ,רוחץ כלים וכ"ו =כמעט לא מפריע . אבל בלילה בשכיבה ( יכול כבר להתהפך ויש הטבה ) אך כל תזוזה כואבת ודוקרת .בבוקר לוקח שעה בערך בישיבה עד שחוזר לתפקד מה שאני מבקש לשאול : רוב חיי היו שנים של כאבי גב תחתון( דיסק) , שנים האחרונות גם הגבי . השכיבה הייתה תחליף לכדור נגד כאבים ולהתאוששות . מה קרה עכשיו שהשכיבה נעשתה סיוט? מדוע ? יש לרופא הסבר?שאולי גם יעזור לי לשנות ?או לעשות לשיפור? כי אין תור לרופאים .!!ולא מרשים לנו לצאת ! אם אפשר עוד שאלה :רוב החוליות אוסטאופורוטיים - וחוליות הצוואר נראות יפה .האם בגלל שעושה תרגילי לחיצה עם הידיים נגד הראש ? ?ולחוליות הגביות לא הצלחתי לתרגל?או ??למה ? תודה רבה לתשובות ולהסבר וחג שמח

ממליץ שתתייעץ עם אוסתאופתים או פיזיותרפיסטים, לייזר נמוך עוצמה גם יכול לעזור.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק