פיענוח MRI ייעוץ ודעה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

11/02/2020 | 13:39 | מאת: ס

תוצאותMRI יישור של הלורדוזיס הצווארי הפיזיולוגי. מעבר קרניו צרוויקלי בגדר הנורמה ללא צניחה של הטונזילות מתחת לפורמן מגנום. ללא עדות לתמטים, תזוזות או שינויים הרסניים בחוליות. ללא עדות למסות פרה או פרא ורטברליות. תעלה הספינלית גרמית ברוחב תקין. חוט השדרה בעובי תקין לכל אורכו ללא עדות לסימני לחץ ניכר על חוט השידרה או מיאלופתיה. עם בלטי דיסק הקפי, ואימפרסיה זעירה על החללים התת עכבישים הקדמים. C5C6 C6C7 שינויים דיסקוגנים בגובה ללא האדרה פתולוגית חולייתית, אפידורלית, אינטרה מדורלית או רקמה רכה לאחר הזרקת גדוליניום לוריד. . בהסתכלות ספציפית על המרווחים הדיסקליים: בלט דיסק עם מרכיב של בקע דסק לאחור מרכזי פוסטרו מדיאני עם לחץ מתון על קידמת השק. :C3C4 בלט דיסק היקפי ואחורי עם מרכיב של בקע דסק לאחור מרכזי פוסטרו מדיאני עם לחץ מתון עד בינוני על קידמת השק. : C4C5 בלט דיסק היקפי ואחורי עם לטרליזציה מתונה לאחור מימין והיצרות פתח הפורמן מימין.לחץ בינוני על קדמת החוט. : C5C6 בלט דיסק היקפי ואחורי ללא לחץ משמעותי על קדמת השק. הנקבים הבין חולייתים פנויים. :C6C7אשמח לשמוע את דעתך

מה בעייתך?

11/02/2020 | 20:44 | מאת: ס

שואלת איך ניראית הבדיקה??מה מצבי לפי הפיענוח איזה טיפול זה מצריך? ואם שאלת לדבי היום יום שלי כז בכלל הבירור התחיל מכאבים שורפים בקרקפת מזה שנה אין לי מגבלות לאחרונה היד הימנית שורף במאמץ

מאחר ואיני מטפל בפענוחים, עדיף להגיע לבדיקה, הממצאים קלים ברובם.

11/02/2020 | 20:57 | מאת: ס

מבינה. זה מיקרה לניתוח? כי אני יודעת שאתה מנתח.או שאפשר להגיע אליך גם לטיפול אחר? זה פורום לא? אפשר לשאול?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק