מיאלופטיה צווארית עם סימנים מילופטיים חלקיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

26/11/2019 | 11:52 | מאת: ענת

סובלת מבעיות גב קשות ונימול קבוע באצבעות הידיים ,בבדיקת MRI הממצאים מראים על יישור לורדוזיס צווארית, בC3-4 הודגם קומפלקס דיסק אוסטאופיט עם הייצרות חמורה של נקב ימין יש לחץ בינוני עד חמור על החוט ורושם לבצקת קלה,ב C4-5 , C5-6 , C6-7 הודגם קומפלקס דיסק אוסטאופיט חלק עם היצרות קלה והשטחה, הומלצתי להתערבות ניתוחית קדמית C3-4 ,ACDF ברצוני לברר עד כמה הניתוח דחוף ואם אפשר להימנע מניתוח ולטפל בדרך אחרת.

אם יש נחיצות בניתוח עדיף לא לחכות כי עלול להגרם נזק מצטבר בחוט השדרה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק