פריצת דיסק + הקרנה לרגל+ כאבים בעצמות האגן+נימול ברגל ימין

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

04/11/2019 | 19:54 | מאת: מזל

סובלת מכאבי גב חוזרים והלכים כ10 לכ5 שנים MRI אבחנה פריצה דיסק מטופלת בכדורים + מרפאת כאב מזה שלטשה חודשים כאב ללא הפסקה וכן הרגשת נימול במהלך היום וכן בעת כאב עז?לחץ על הסוגרים +כאב תמידי בעצב הזנב +בלילה בעת שכיבה כאב עצום בעצמות האגן מצטרף CT מחפני כשבועיים חא אושר MRI נוסף אשמח לעזרה מה לעשות כ3 חודשים לא ישנה מצב גופני עקום אשמח לעזרה יעוץ מה הכי טוב לעשות תודה

אין אפשרות לראות קבצים דרך הפורום. כדאי לבצע MRI עדכני ולהתייעץ עם מומחה.

16/11/2019 | 13:50 | מאת: ניקול

אני לא רופא, חלק מהתופעות שציינת יש גם לי כתוצאה מבלט - לא פריצת דיסק. מעבר לטיפולים שאני עושה נגד כאב אני נוטלת סידן אמורפי שעוזר לשקם שם את האזור וניספג פי 2-4 מכל סידן אחר. תנסי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק