כאב גב מותני שמקרין לרגל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

10/10/2019 | 12:08 | מאת: דורון

אשתי החליקה לפני כחודשיים על הגב מצד ימין . נוצרו שטפי גב במותן ימין . כעבור שבועיים מהנפילה התחילו כאבי גב במותן ימין שהקרינו לרגל ימין . היא ביצעה הדמייה CT ו MRI ואורתופד מומחה פיענח וטוען שהכל תקין ואין שום ממצא שיכול להסביר את הכאב . האם יתכן שמקור הכאב מהמכה למרות שאין שום ממצא קליני בהדמייה שמראה על בעייה ?

בהחלט, תיתכן חבלה למפרק הירך גם אם אין שברים. אחרי פיזיותרפיה להתייעץ שוב עם אורתופד אם הכאבים לא עוברים.

15/10/2019 | 00:24 | מאת: דורון

תודה רבה , שכחתי לציין שהכאב מתגבר מאד בזמן עמידה או הליכה , אך נעלם כמעט לגמרי בזמן שכיבה או ישיבה . האם זה אופייני לחבלה בירך ?

יכול גם להתאים

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק