הבדלים בפיענוח ct לפיענוח אורתופד

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

25/09/2019 | 20:40 | מאת: מני

בפיענוח ct נכתב לי בלט דיסק אחורי בL4-L5 עם לחץ קל על השק התקאלי והיצרות פורמינלית דו צדדי. L5-S1 בלט דיסק אחורי על השק התקאלי הפורמינות שמורות. אורתופד לא מסתכל על הפיענוח רק על הדיסקים וכתב בלטי הדיסקים נושקים ללא לחץ על השק התקאלי. הגיוני להבדל בין הפיענוחים? עדיף מומחה עמוד שדרה ולא אורתופד כללי? המליץ על פיזיותרפיה ודיקור מערבי דעתך בנושא תודה

מסכים עם האותופד, ההבדל בין הפענוחים ללא משמעות קלינית.

28/09/2019 | 20:43 | מאת: מני

הכאבים מקרינים גם לרגליים כמו זרמים מרגיש צורך לעסות את הרגל. זה בגלל הלחץ על השק ?

30/09/2019 | 20:06 | מאת: מני

הכאבים בישבן ובעצם הזנב מרגיש טריים כאילו המכה התרחשה כרגע

30/09/2019 | 20:42 | מאת: מני

אירוע הנפילה אירע לפני חודש וקצת

יש מצב לבצע מיפוי עצמות אם ההקרנות לרגליים ימשיכו אז MRI

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק