כאבים בצוואר, הקרנות לידיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

17/09/2019 | 23:56 | מאת: אלה

שלום, בת 24. סובלת כבר כמה שנים מכאבים באים והולכים ביד ימין (התחיל בכאבים בשורש כף היד, קושי לפתוח דלתות, להרים כוס קפה). בשנתיים האחרונות הכאבים התפשטו ליד שמאל, התחילו נימולים לאורך הידיים ובעיקר בזרת ובקמיצה. ביד ימין הנימולים התפשטו גם לשאר היד ועד המרפק. בנוסף כאבים כרוניים לאורך שתי הידיים, יד ימין דומיננטית בכאב. הכאב מרגיש כבא והולך (כאילו מישהו מדליק מנורה ישנה, כשמסובבים את המפסק, fade in fade out). הכאבים חזקים וכדורים לא עוזרים. קיבלתי סד אורתופדי ליד שגם הוא לא עוזר. במהלך החודשים האחרונים התחילו מיגרנות חזקות בצד שמאל, מרגישה את המיגרנות מגיעות בפולסים מצד שמאל של העורף, אל מאחורי האוזן, למרכז הראש, ומשם אל ארובת עין שמאל. הכאב חזק במיוחד. עשיתי MRI לעמוד השדרה הצוווארי שיצא תקין, EMG לפרק כף יד ימין, צילום רנטגן ואולטראסאונד של יד ימין- הכל תקין. אורתופד מומחה עשה לא מעט בדיקות ואמר שאני "מרגישה נימולים במקומות שלא אמורים לכאוב או להרגיש במהלך הבדיקות" שהוא ביצע (נקש על החלק העליון של המרפק והזרת והקמיצה כאבו והרגשתי זרמים). מחכה ל-EMG של הגפיים העליונות בעוד חודשיים. אשמח לעזרתכם בהכוונה או עצה או רעיון כלשהו של מה יכולה להיות הבעיה. אני חווה את הכאב הזה שנים ומרגישה שאני משתגעת. תודה מראש, אלה.

אם ה MRI יצא תקין, ממליץ על בדיקת נוירולוג מומחה וגם להתייעץ עם פר' רוחקינד, מומחה לעצבים היקפיים

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק