עזרה בהבנת תוצאות MRI

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

10/08/2019 | 09:41 | מאת: עמיאל

האם יש לי פריצת דיסק? ועד כמה זה נורא? להלן תוצאות MRI: שינויים ניווניים מפורטים, לפי גובה - 2-L1 :ללא בלט או בקע דיסק. ללא הצרות ספינלית או פורמינלית. 4-L3, 3-L2 :בלט דיסק היקפי קטן. ארתרופתיה פצטרית ועיבוי ליגמנטום פלבום דו"צ. ללא הצרות ספינלית או פורמינלית משמעותית. S1-L5, 5-L4 :בלט דיסק היקפי עם מרכיב בקע מרכזי אחורי. ארתרופתיה פצטרית קלה, עם מעט נוזל בחלל המפרק. ללא היצרות ספינלית או פורמינלית משמעותית.

10/08/2019 | 09:46 | מאת: עמיאל

הסימפומים הם כאבים חדים בגב תחתון צד ימין דווקא. מזה מספר חודשים.

תוצאות ה MRI אינן מרשימות, כדאי שתבדק אצל מומחה שיראה את התמונות.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק