כאבים עזים!!!לאורך רגל שמאל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

07/08/2019 | 02:07 | מאת: ליבי

לד"ר שלמה דוידוויץ הנכבד! מזה כ-10 ימים אני סובלת מכאבים שקשה לתאר מהעכוז לאורך רגל שמאל. בצר לי פניתי למיון בבלינסון שם נבדקתי ע"י אורטופד ועשו לי צלום ובדיקות דם הרופא קבע שזה כנראה פריצת דיסק .( ד"א הצילום לא הראה כלום) הוא נתן לי שתי תרופות להרגעת כאבים רוקסט+ טרמדקס 100. והמלצה להמשך טיפול לארטופד התור הכי קרוב בעוד כחודש ובינתיים אני נקרעת מכאבים רצוני לשאול אם זה אכן פריצת דיסק האם יש טיפול? ומה הוא ? מודה לך מראש על תשבתך ליבי .

אם מדובר רק בכאב ללא חולשה ברגל יש סיכוי שפריצת הדיסק תתרפא לבד. אם הכאב מלווה בחולשה או נימול יש לבצע MRI ולהגיע לבדיקה בהקדם.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק