מספר בלטי דיסק אחרי חבלה בקרקפת

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

21/07/2019 | 08:19 | מאת: תמר

עשיתי mri צווארי נראה יישור הלורוזיזס הפיזיולוגי בצוואר. סקוליוזיס קמור לשמאל במעבר על שם צווארי גבי אין עדות לתמט או תזוזה חוט השדרה בעובי מבנה ואותות תקינים אותות תקינים ממח עצם חולייתי ללא האדרה חריגה c2-3 בלט דיסק אחורי מינימלי c3-4 בלט דיסק אחורי קל c4-5 בלט דיסק אחורי קל c5-6 בלט דיסק אחורי קל עם זיזים,הבולטים מעט יותר ברצף הספנילי השמאלי. c6-7 ללא בלט דיסק האם זה שייך לטיפול בנורוכירוג ? איך מטפלים בזה ?

לא נראה על פניו מצב לניתוח, תוכל לפנות למטפלים כמו פיזיותרפיסטים אוסתאופתים וכו..

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק