פענוח בדיקות ct, mri

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

05/03/2019 | 14:34 | מאת: מיכל

שלום, קיבלתי פענוח, אך איני מבינה מה פירוש המילים בו. אשמח אם תוכל לעזור לי בעניין :) C3-4היפרטרופיה אונקו ורטברלית C4-5זיזים גרמניים גסים אונקו ורטברלי מימין אשר גורמים לה צרות קשה של הנקב ואימפרסיה קדמית ימנית על החוט. C5-6אוסטאופיט דיסק קומפלקס כולל זיזים גרמים גסים אונקו ורטברליים דוצ. C6-7אוסטאופיט דיסק קומפלקס מוקד קטן היפראינטנסי בt2 בלוטת התריס מימין, לקורלציה סונוגרפית. עכירות בבסינוס הספנואידלי. קיפוזיס יתר גבית. T7 המנגיומה T5-12 מחלת שוירמן. L3-4 בלט דיסק עם קרע באנולוס L4-5 בלט דיסק עם בקע פראמדיאני. L5-S1 בלט דיסק דיפוזיה. היפרטרופיה פרטית וזיזים גרמניים פצטלים מימין הגורמים להיצרות בינונית על הנקב. תודה רבה!

ללא סימפטומים (מה אתה מרגיש והיכן כואב) לא אתייחס לממצאים (כולם ניווניים)

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק