פעינוח mri ע.ש צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

29/01/2019 | 21:14 | מאת: שי

שלום, בתוצאות נכתב לי. בלט דיסק היקפי עם בקע דיסק מרכזי, לחץ על השק, לחץ קל על החוט. C4-5 בגובה לא הודגמו אותות חריגים בחוט. 1. מה פשר הממצאים? 2. איזה טיפול שמרני ממלץ? 3. ממה כדאי להימנע? 4. הבנתי שלנוירכרורג צריך להביא את הדיסק - מה הוא יכול לראות שהרדיולוג פספס? תודה שי

כל עוד הבדיקה הנוירולוגית תקינה ניתן לבצע פיזיותרפיה ומתיחות מבוקרות של הצוואר. לצורך החלטה על ניתוח יש להביא את הדיסק עצמו למנתח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק