בקע בע.ש צווארי ייעוץ לגבי ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

01/12/2018 | 10:36 | מאת: אביקו

סובל תקופה של 3 חודשים מכאבים בכתף ימין עם הקרנה ליד ימין. נשלחתי לבדיקת MRI וקיבלתי תוצאות שעיקרן:C7 -D1 בקע דיסק פורמינלי גדול מימין עם היצרות קשה של פורמינה נוירלית הימנית, לחץ על שורש נוירלי הסמוך אני מטופל ע"י כירופרקט שמבצע מניפולציות של כפיפה ופיתול מהיר בצוואר וגם פיזיוטרפיה. קיבלתי גם שתי זריקות קורטיזון כרגע מצבי קצת יותר טוב מבתחילה. שאלתי האם טיפול שמרני עשוי לפתור את העניין או שאצטרך ניתוח ואיזה. מאחר וטרם קרות המקרה עסקתי בספורט של שחייה על בסיס יום יומי האם מותר לי להמשיך לשחות למרות הכאב. תודה על תשובתך. מצ"ב קובץ עם כל תוצאות הבדיקה

על מנת להמנע מדלדול שרירי כף היד יתכן ותזדקק לניתוח, ניתן גם אנדוסקופי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק