פריצת דיסק l2 l3 שלושה חודשים כאבים חזקים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

13/11/2018 | 21:51 | מאת: אלון

אני סובל כבר שלושה חודשים מפריצת דיסק l2 l3 וכן הצרות תעלת עמוד השדרה.כאבים חזקים לאורך הירך ובצד הירך השמאלי.אני סובל סבל רב. לא פזיותרפיה ולא רפואה משלימה לא עזרו כלל.גם לא כירופרקטיקה אצל טוב הכירופרקטים.בעוד חודש אעשה אפידוראל. שאלתי האם שלושה חודשים לפריצה כזאת זה המון זמן? האם יכול לעבור ספונטאנית בעוד זמן מה? האם יש מקום לחשוב על ניתוח? אם כן איזה סוג ניתוח?

בהחלט 3 חודשי כאב נראים כמו נצח. כדאי שרופא מומחה לתחום יעקוב אחריך. רוב פריצות הדיסק נספגות תוך 3 חודשים, אם הזריקה לכאב לא תועיל עליך לשקול ניתוח. בקשר לאיזה ניתוח, בד"כ המנתח יציע לך את סוג הניתוח שהוא מכיר טוב יותר ולכן צפה לדעות שונות.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק