בלט דיסק בע"ש צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

19/08/2018 | 01:34 | מאת: אברהם

מזה כחמש חדשים נימול ביד שמאל, בוצע סי טי צווארי, וזה התוצאות ממצאים: סקוליוזיס קמורה לשמאל. יישור העקומה הלורדוטית. וריאנט אנטומי של סגמנטציה. -C5-6 איחוי חוליות ללא תזוזות, תמטים או שינויים הרסניים בחוליות. ללא מסות פרה או פרא ורטברליות. במרווחים הספציפיים: בקע מרכזי אחורי זעיר ללא לחץ משמעותי על השק או השורשים. - C2-C3 בקע מרכזי אחורי עם לחץ על קדמת השק, ללא היצרות פורמינלית. - C3-C4 בלט דיסק דיפוזי והיפרטרופיה של המפרק האונקו וורטברלי הימני עם לחץ קל על השק והיצרות פורמינלית קלה - C4-C5 מימין. בלט דיסק דיפוזי עם לחץ קל על קדמת השק, ללא היצרות פורמינלית. - C6-C7 ארטיפקטים מחגורת הכתפיים המקשים על זיהוי פרטים. - C7-D1 סיכום: .C5-6 וריאנט של סגמנטציה עם איחוי גופי החוליות יתר השינויים ניווניים דיסקוגניים קלים כמתואר. הנני מבקש הכוונה בענין זה בתודה ובברכה אברהם

אין הסבר לתלונותיך, יש לבצע בדיקת MRI ע"ש צווארי, EMG של הידיים

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק