כאבים קשים לאחר ניתוח למינקטומי ודסקטומי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

31/07/2018 | 10:58 | מאת: יאיר

שלום רב.. 4 חודשים מאז הניתוח סובל מכאבים קשים מטופל במרפאת כאב ובאוקסיקונטין 40מ"ג.מצבי נכון להיום כאב חד עם שירפה בגב התחתון לחץ חזק בשתי הרגליים ,לא מסוגל לשבת יותר מדקה ובעמידה 3-5 דקות מופיע לחץ חזק עם חולשה בשתי הרגליים.להלן mri לאחר הניתוח:מרווח L2-L3 היפרטרופיה פצטארית.מרווח L3-L4היפרטרופיה של מפרקים פצטריים.דיסק דיפוזי ,קרע אנולרי.היצרות קלה של התעלה .הצרות בינונית של הפורמינות.מרווחL4-L5 היפרטרופיה פצטרית.דיסק דיפוזי עם מרכיב פרה מדיאני ימני.הצרות בינונית-קשה של הפורמינה מימין,בינונית משמאל.לאחר הזרקה חומר ניגודי האדרה ברקמות הרכות אחורית לתעלה.מודגמת האדרה בתעלה מקיפה את השק הדורלי מעט יותר מימין מתאים לצלקת.שינויים ניוונים.מכיוון שניסיתי כל דבר אפשרי בטיפולים שמרניים ופולשנים שאלתי לאור התוצאות והתלונות שאני סובל עם יש מקום לניתוח שיציל אותי חיי נהרסו לחלוטין.תודה מראש.

לעתים ההחלמה מניתוח אורכת חודשים. MRI אינו מדגים בעייה משמעותית. ממליץ שתפנה לרופא המנתח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק