פריצת דיסק L4-5 עם הקרנה לרגל שמאל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

18/07/2018 | 15:48 | מאת: יסמין

שלום רב, בת 43, עוסקת בספורט כתחביב אך בצורה רצינית. מתמודדת מזה 7 חודשים עם השלכותיה של פריצת דיסק בגב תחתון עם הקרנה לרגל שמאל שמן הסתם קטלה לי את חיי הספורט. נטלתי סלקוקס וליריקה והשתמשתי בשירותו של כירופרקט ופיזיותרפיסט. חלה הטבה מסוימת יחסית לתקופה בה התרחשה הפריצה, יחד עם זאת אני מנהלת חיים באיכות ירודה: מתקשה לשבת ו/ או לעמוד לאורך זמן...כאב בזמן שיעול או התעטשות ובכלל כאב (אמנם נסבל), אך תמידי. חוששת מאוד מהליך פולשני! לתגובתך אודה מהמיואשת 😣

לא להתייאש. כדאי שתגיעי לייעוץ עם MRI. באופן כללי אף ניתוח לא יתן לך גב חדש ותצטרכי לשנות את סוגי הספורט שלך. ניתוח מבצעים רק אם איכות החיים הבסיסית מאוד ירודה ואמור להחזיר אותך לשגרה, לגבי ספורט...

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק