גב תחתון וכתף שמאל (נימולים)

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

26/05/2018 | 19:07 | מאת: עדי

שלום רב , שמי עדי ,אני בן 43. לפני כשנה ביצעתי בדיקת CT מותניׁ (מצורף קובץ אבחון) במשך רוב הזמן ובעיקר בזמן האחרון יש לי רגישות במקום (מרכז גב תחתון עם נטייה שמאלה) שמלווה בהרגשה של צריבה / סוג של כאב טורדני עם נימול קל ברגל שמאל. ביום יום אני מתפקד ומרגיש את המקום ,מתנהל בזהירות , ללא צורך בתרופות רק במקרה של כאב רציני, מבחינה ספורטיבית אני עושה הליכה כמעט מידי יום 40 ד' ונרשם לפילאטיס. בעבודתי כטכנאי יש לי ימים שאני נוהג אפילו שעתיים רצוף. מה עושים? בחודש האחרון התחיל לי כאבים באזור השכמות וצידי הצוואר האחורי וגם מרגיש את ע"ש העליון בכיפוף הצוואר קדימה עם נימול קל ביד שמאל. אינני לוקח תרופות. העניין שזה משגע לי את החיים שאיני יודע את מקור הבעיות שיש לי,האם זה פיזי או נפשי ? מה הדרך הנכונה לטפל? איך ניתן להגיע אליך לאבחון ? מה צריך לעשות? יש לי ביטוח פרטי (כלל פמי , מנורה ) אני לא רוצה להגיע לנקודת אל חזור כמו שראיתי אצל המטופלים שהגיעו אליך שהיה צריך לנתח אותם רק כאשר כבר לא היה מה לעשות ורק אז הם חזרו לחיים טובים / מעולים. האם ניתן לנתח לפני שמגיעים לנקודה הזו ולמנוע את כל הסבל המיותר ואת דרך היסוריים? בברכה אשמח למענה מודה מראש.

במצב של שינויים ניווניים של עמוד השדרה אין מבצעים ניתוחים מניעתיים ברוב המקרים. כדאי שתבדק באופן ספציפי לגבי כל תלונה אצל מומחה לעמוד שדרה.

04/06/2018 | 20:19 | מאת: עדי

ברצוני לקבוע ביקור אצלך במרפאה כדי לברר את כל מצבי / תלונתי שהעלתי במייל הקודם . בברכה עדי

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק