תוצאת mri לאחר ניתוח פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

10/01/2018 | 21:22 | מאת: Eviatar Karamani

ביצעתי ניתוח פריצת דיסק בחוליות s1 l5 על חתיכה שלחצה על העצב. לאחר הניתוח עדיין היו כאבים וביצעתי mri נוסף אשמח אם תעזרו לי לנתח מה שרשום בתוצאות הmri בגדול לפני התור לרופא (: ממצאים: המנח האנטומי של עמוד השדרה תקין. החוליות המתינות תקינות בגובה. סיגנל מח עצם תקין. מרווחים דיסקליים שמורים למעט ירידה בגובה ובסינגל הדיסק בגובה 1s-5l, בגובה זה מודגמת המילמינקטומיה ימנית. פרוטרוזיה פרא-צנטרלית ימנית גדולה באזור הניתוח לוחצת על שורש עצב s1 חוצה מימין ומיצרה את התעלה באספקט הימני. לאחר הזרקת חומר הניגוד- האדרה צפויה באזור הניתוח, מתאים לרקמת גרעון.

אני משתדל לא להתייחס לפענוחים. תגש לרופא המנתח שיראה את הדיסק ושיאמר לך, סבלנות...

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק