לנסות עוד זריקה תחת שיקוף כמוצר אחרון או ישר לפנות אלייך לניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

02/07/2017 | 21:23 | מאת: ענבלי

ד"ר דוידוביץ שלום אני סובלת כבר שנתיים מפריצת דיסק מותנית ושני בלטים l4 l5 s1 הקרנות לירך לישבן נימולים ברגל עברתי בהמלצתך לאחר פגישה אצלך טיפולי כירופקטיקה שלא עזרו בכלל לאחר מכן ניסתי דיקור פיזוטרפיה עשיתי 3 זריקות אפדורליות ואחת נוספת תחת שיקוף שהפחיתו את הכאב בכ70 אחוז לזמן קצר לפני חודשיים עשיתי שוב mri חדש לפי התוצאות אין כמעט שינוי למעט מנח סקוליטי לימין ... בקיצור שנתיים קשות עם איכות חיים ירודה ומגבילה אני חושבת לעבור ניתוח אצלך השאלה היא האם כדאי לנסות עוד זריקה תחת שיקוף שנקבעה לי לשבוע הבא שכנראה תשפיע לזמן מוגבל כמו הקודמות או לסבול עוד קצת עד הפגישה איתך ולהחליט על האם הגיעה הזמן לנתח

תנסי עוד את הזריקה שנקבעה, אם הכאב יחזור, תגיעי עם ה MRI החדש ונדבר על האופציות. רפואה שלימה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק